Saiful Nang Tunjuk 3 Cara Guna Henfon Dapat RM 20K Sebulan Di Youtube

Tak payah jadi famous baru buat Youtube tapi buat Youtube kau jadi famous.
Nak tak saya share bagaimana guna henfon shoot video, edit pun pakai henfon dan baru 3-4 bulan aktif dalam Youtube boleh buat 20K sebulan? Jangan ingat sebab famous kat FB jadi advantage. Kalau famous di FB pun, masuk Youtube kena mula dari kosong balik. Maknanya, you all yang nobody pun boleh buat juga. 

Jalan keluar buntu masa PKP. Saya dengan Ustaz Shauqi, Syibli dan Kapten AA memang kaki travel. Kalau setahun ada 12 bulan, rasanya 4 bulan kat luar negeri. Tapi tu dulu masa passport boleh dicop. Sejak PKPB tahun lepas, kami aktif buat Youtube channel RareTV. Mula-mula buat suka-suka tapi rupanya jadi income pasif. 

Ada 3 stream income. 1 yang pasif dan 2 yang aktif. Pasif ni, sambil tidur-tidur dan jalan-jalan lepak hotel cantik-cantik nanti Youtube bayar RM5-6K SEBULAN!! Itu stream income pertama. Income stream kedua ialah bayaran melalui "SPONSOR". Apa kami pakai, apa kami makan, jenama kami guna semua itu income stream lain. Stream ke-3 ialah melalui propaganda mempengaruhi penonton untuk kempen-kempen kerajaan, swasta dan individu. Tapi susah nak cerita nombor 2 dan 3 tu...tapi mudahnya ialah yang pasif sahaja dah 5-6K.
BUKAN LAMA PUN... Baru 3-4 bulan kami aktif dalam Youtube dan semasa subscribers kami baru belas-belas ribu pun income stream dah beribu-ribu secara pasif. SEMUANYA GUNA HENFON.

Menarik kan? Makan angin merata-rata dan duit masuk tak perasan pun
Seronok gila, jalan-jalan tempat lawa tapi duit masuk berdenting-denting

Saya sedar ramai yang cari jalan keluar dari kebuntuan di buang kerja, direndahkan gaji, di cutikan dari kerja hakiki sebelum ini dan masih tergagau nak cari cara buat income. Yang penting, RAJIN BELAJAR dan RAJIN BUAT KERJA. Itu mana-mana tempat pun, syaratnya sama. 
Walaupun saya seorang CEO beberapa syarikat yang masih aktif dan sebahagiannya melonjak semasa pandemik ini, masih lagi saya sempat buat content untuk Youtube HANYA DENGAN MENGGUNAKAN HENFON DI TANGAN SAHAJA!!
Ya, pakai henfon untuk shoot dan edit video.
Suri rumah masak-masak hari-hari pun jadi content. 
Sambil-sambil bagi training orang kat luar KL saya buat video Youtube pun jadi content.

Mekanik di bengkel juga boleh buat content. 
Suri rumah berkebun boleh buat content. 
Tukang bela ayam pun jadi content. 
Kaki pancing pun buat video jadi content. 

Jangan pilih subjek yang kita tak tahu, tapi subjek yang memang serasi dengan kita. Kenapa guna henfon? Kerana henfon ni sentiasa melekat dengan kita. Kalau Gopro pun belum tentu selalu ikut kita kan? CONTENT DI MANA_MANA GUYS! Kami ada sediakan kelas Youtube Income Tinggi untuk yang berminat nak jadi Youtuber berjaya. Belajar dan terus immediately boleh buka Youtube, upload dan mula mencipta pengaruh dan income. MUDAH!

Saya nak offer 2 kelas Combo 
- Smartphone Video Shooting RM70 
- Smartphone Video Editing RM70
TAPI KEDUA-DUA INI KITA BERI HANYA RM100 SAHAJA! 

EH KEJAP TAK HABIS LAGI...SAYA NAK BAGI JUGA PERCUMA KELAS YOUTUBE INCOME TINGGI BAGI YANG DAFTAR KELAS COMBO DI ATAS! 

Ini masanya, waktu lockdown. Subjek di mana-mana. Takkan nak pasrah dengan keadaan sahaja kan? Tak rasa nak jadi selebriti Youtube dan income yang lebat? Jangan buang masa, klik SINI TERUS untuk grab harga RM 100 BAGI 3 KELAS!! Pastikan share kepada kawan-kawan yang sedang mencari peluang dan jalan keluar ekonomi diri masa lockdown ini.

Klik Gambar di Bawah Untuk Join Kelas 👇👇👇

Related Posts

Bagaimana Kami Dapat Pendapatan 4 Angka  Sebulan, 183K Subscribers Dalam Masa 17 Bulan
Bagaimana Kami Dapat Pendapatan 4 Angka Sebulan, 183K Subscribers Dalam Masa 17 Bulan
Terkini, dah dapat capai 190K subs dah, berkat buat content video menarik berterusan. Jika kami boleh, content creat...
Read More
5 Langkah Mudah Untuk Bergelar Youtuber Hanya Dengan Gunakan Smartphone
5 Langkah Mudah Untuk Bergelar Youtuber Hanya Dengan Gunakan Smartphone
Sebenarnya tak susah pun nak jadi Youtuber ni dan semua orang pun boleh. Tiada had umur bagi yang nak buka account Yo...
Read More
6 Aplikasi Percuma Edit Video Menggunakan Smartphone Bagi Pengguna iOS Dan Android
6 Aplikasi Percuma Edit Video Menggunakan Smartphone Bagi Pengguna iOS Dan Android
Kalau dulu nak edit video kena ada komputer atau laptop yang high performance tapi gajet begini mahal pula harganya. ...
Read More

Filter
Saiful Nang Tunjuk 3 Cara Guna Henfon Dapat RM 20K Sebulan Di Youtube - Saiful Nang Academy
Saiful Nang Tunjuk 3 Cara Guna Henfon Dapat RM 20K Sebulan Di Youtube - Saiful Nang Academy