Saiful Nang Tunjuk 3 Cara Guna Henfon Dapat RM 20K Sebulan Di Youtube

Tak payah jadi famous baru buat Youtube tapi buat Youtube kau jadi famous.
Nak tak saya share bagaimana guna henfon shoot video, edit pun pakai henfon dan baru 3-4 bulan aktif dalam Youtube boleh buat 20K sebulan? Jangan ingat sebab famous kat FB jadi advantage. Kalau famous di FB pun, masuk Youtube kena mula dari kosong balik. Maknanya, you all yang nobody pun boleh buat juga. 

Jalan keluar buntu masa PKP. Saya dengan Ustaz Shauqi, Syibli dan Kapten AA memang kaki travel. Kalau setahun ada 12 bulan, rasanya 4 bulan kat luar negeri. Tapi tu dulu masa passport boleh dicop. Sejak PKPB tahun lepas, kami aktif buat Youtube channel RareTV. Mula-mula buat suka-suka tapi rupanya jadi income pasif. 

Ada 3 stream income. 1 yang pasif dan 2 yang aktif. Pasif ni, sambil tidur-tidur dan jalan-jalan lepak hotel cantik-cantik nanti Youtube bayar RM5-6K SEBULAN!! Itu stream income pertama. Income stream kedua ialah bayaran melalui "SPONSOR". Apa kami pakai, apa kami makan, jenama kami guna semua itu income stream lain. Stream ke-3 ialah melalui propaganda mempengaruhi penonton untuk kempen-kempen kerajaan, swasta dan individu. Tapi susah nak cerita nombor 2 dan 3 tu...tapi mudahnya ialah yang pasif sahaja dah 5-6K.
BUKAN LAMA PUN... Baru 3-4 bulan kami aktif dalam Youtube dan semasa subscribers kami baru belas-belas ribu pun income stream dah beribu-ribu secara pasif. SEMUANYA GUNA HENFON.

Menarik kan? Makan angin merata-rata dan duit masuk tak perasan pun
Seronok gila, jalan-jalan tempat lawa tapi duit masuk berdenting-denting

Saya sedar ramai yang cari jalan keluar dari kebuntuan di buang kerja, direndahkan gaji, di cutikan dari kerja hakiki sebelum ini dan masih tergagau nak cari cara buat income. Yang penting, RAJIN BELAJAR dan RAJIN BUAT KERJA. Itu mana-mana tempat pun, syaratnya sama. 
Walaupun saya seorang CEO beberapa syarikat yang masih aktif dan sebahagiannya melonjak semasa pandemik ini, masih lagi saya sempat buat content untuk Youtube HANYA DENGAN MENGGUNAKAN HENFON DI TANGAN SAHAJA!!
Ya, pakai henfon untuk shoot dan edit video.
Suri rumah masak-masak hari-hari pun jadi content. 
Sambil-sambil bagi training orang kat luar KL saya buat video Youtube pun jadi content.

Mekanik di bengkel juga boleh buat content. 
Suri rumah berkebun boleh buat content. 
Tukang bela ayam pun jadi content. 
Kaki pancing pun buat video jadi content. 

Jangan pilih subjek yang kita tak tahu, tapi subjek yang memang serasi dengan kita. Kenapa guna henfon? Kerana henfon ni sentiasa melekat dengan kita. Kalau Gopro pun belum tentu selalu ikut kita kan? CONTENT DI MANA_MANA GUYS! Kami ada sediakan kelas Youtube Income Tinggi untuk yang berminat nak jadi Youtuber berjaya. Belajar dan terus immediately boleh buka Youtube, upload dan mula mencipta pengaruh dan income. MUDAH!

Saya nak offer 2 kelas Combo 
- Smartphone Video Shooting RM70 
- Smartphone Video Editing RM70
TAPI KEDUA-DUA INI KITA BERI HANYA RM100 SAHAJA! 

EH KEJAP TAK HABIS LAGI...SAYA NAK BAGI JUGA PERCUMA KELAS YOUTUBE INCOME TINGGI BAGI YANG DAFTAR KELAS COMBO DI ATAS! 

Ini masanya, waktu lockdown. Subjek di mana-mana. Takkan nak pasrah dengan keadaan sahaja kan? Tak rasa nak jadi selebriti Youtube dan income yang lebat? Jangan buang masa, klik SINI TERUS untuk grab harga RM 100 BAGI 3 KELAS!! Pastikan share kepada kawan-kawan yang sedang mencari peluang dan jalan keluar ekonomi diri masa lockdown ini.

Klik Gambar di Bawah Untuk Join Kelas 👇👇👇

Related Posts

Jadi YouTuber Guna HP & Jana Pendapatan; Persediaan Guru Sebelum Pencen
Jadi YouTuber Guna HP & Jana Pendapatan; Persediaan Guru Sebelum Pencen
Nama Cikgu Haini Hamlin mungkin masih asing dalam kalangan rakyat Malaysia. Tapi ini adalah salah satu contoh PERSEDI...
Read More
8 Features InShot Buat Peminat Video Smartphone Pilih Apps Percuma Ini
8 Features InShot Buat Peminat Video Smartphone Pilih Apps Percuma Ini
Nak jadi content creator yang berjaya, perlu bantuan apps yang memudahkan tugasan kita. Maklumlah, nak hasil video co...
Read More
Menjadi Influencer Travel Termuda Di Dunia, Bayi Ini Berjaya Meraih RM4150 Setiap Bulan
Menjadi Influencer Travel Termuda Di Dunia, Bayi Ini Berjaya Meraih RM4150 Setiap Bulan
Siapa sangka kan, umur baru setahun dah boleh jadi influencer travel. Ini yang terjadi pada seorang bayi bernama Brig...
Read More

Filter
Saiful Nang Tunjuk 3 Cara Guna Henfon Dapat RM 20K Sebulan Di Youtube - Saiful Nang Academy
Saiful Nang Tunjuk 3 Cara Guna Henfon Dapat RM 20K Sebulan Di Youtube - Saiful Nang Academy