3 Gambar Anak Tempatan Guna Smartphone Diiktiraf Instagram Rasmi Apple

Jangan tak percaya gambar shoot guna smartphone di kampung kita sendiri sudah pergi satu

 

Gambar berlatarbelakangkan sawah padi yang menguning dari @farisofar antara yang buatkan rakyat Malaysia berbangga dengan sawah padi dan tanah air kita.

Jangan biarkan ribuan gambar di dalam phone kita memberatkan telefon. Dari simpan di Facebook atau Instagram lebih baik upload di Stok Foto dan mula jana income dalam USD. BELAJAR DI


 

Gambar orang panjat pokok kelapa oleh @aazmeeriskndr

Di kampung kita ada pokok kelapa sebegini, tak? Kalau tak ada pun tak apa. Shoot je apa yang 'rare' di kampung kita, share dan tag mereka. Untung-untung dimasukkan juga dalam IG rasmi Apple macam gambar

 

Gambar di sebuah kampung di Perlis ini dihasilkan oleh @dinnyaiman adalah 'rezeki' beliau keluar rumah dan shoot saat matahari baru naik sejengkal. 

Tak susah pun sebenarnya nak hasilkan gambar yang sharp, cantik, bermakna dengan hanya menggunakan smartphone sampai orang luar negara pun boleh dan-dan tu nak datang negara kita.

Kalau kita sendiri tak berbangga, siapa lagi?

Jom lah, kita ramaikan lagi jumlah gambar anak tempatan di IG rasmi mereka (dan sebarkan ke serata dunia!) yang negara kita MAHA BANYAK tempat menarik yang boleh kita rakam guna smartphone!

Mana tahu, lepas dunia lega dari C19, mereka dah boleh datang melawat negara kita dan jana pendapatan semula!  

Tahu tak masa PKP ini kami berjaya bangunkan sebuah youtube sehingga beroleh 100,000 subscriber dalam masa 6 bulan dan menjana RIBUAN RINGGIT setiap bulan. Nak belajar ? TEKAN DI SINI

 


Related Posts

5 Teknik Ambil Gambar Pose Melompat Guna Smartphone
5 Teknik Ambil Gambar Pose Melompat Guna Smartphone
Biasa kita tengok orang ambil gambar dengan posing melompat dekat medsos. Rasa triggered kan nak ambil gambar macam t...
Read More
Hanya Sekadar Hobi, Tak Sangka Gambar Jadi Pilihan Syarikat Apple
Hanya Sekadar Hobi, Tak Sangka Gambar Jadi Pilihan Syarikat Apple
Ini kisah seorang pemuda berusia 20 tahun dari Kuantan, Pahang yang mana bukan 1, malah 3 foto yang diambilnya menjad...
Read More
5 Cara Bagaimana Nak Memilih Kamera Smartphone Yang Berkualiti
5 Cara Bagaimana Nak Memilih Kamera Smartphone Yang Berkualiti
Iphone 13 dah berada di pasaran negara kita baru-baru ni. Ia telah dilancarkan pada 15 September yang lepas. Dan sepe...
Read More

Filter
3 Gambar Anak Tempatan Guna Smartphone Diiktiraf Instagram Rasmi Apple - Saiful Nang Academy
3 Gambar Anak Tempatan Guna Smartphone Diiktiraf Instagram Rasmi Apple - Saiful Nang Academy