Kelas Youtube Income Tinggi

Regular price RM50.00 MYR
/

INFO KELAS
Pendaftaran Terbuka Sepanjang Masa! Boleh daftar dan terus menonton rakaman kelas.

Tak payah jadi famous baru buat Youtube tapi buat Youtube kau jadi famous.

Nak tak saya share bagaimana guna henfon shoot video, edit pun pakai henfon dan baru 3-4 bulan aktif dalam Youtube boleh buat 20k sebulan? Jangan ingat sebab famous kat FB jadi advantage. Kalau famous di FB pun, masuk Youtube kena mula dari kosong balik. Maknanya, you all yang nobody pun boleh buat juga.

Jalan keluar buntu masa PKP. Saya sendiri (Saiful Nang) dengan ustaz Shauqi, Syibli dan Kapten AA memang kaki travel. Kalau setahun ada 12 bulan, rasanya 4 bulan kat luar negeri. Tapi tu dulu masa passport boleh dicop. Sejak PKPB tahun lepas, kami aktif buat Youtube channel RareTV. Mula-mula buat suka-suka tapi rupanya jadi income pasif.

Ada 3 stream income. 1 yang pasif dan 2 yang aktif. Pasif ni, sambil tidur-tidur dan jalan-jalan lepak hotel cantik-cantik nanti Youtube bayar RM5-6k SEBULAN!! Itu stream income pertama. Income stream kedua ialah bayaran melalui "SPONSOR". Apa kami pakai, apa kami makan, jenama kami guna semua itu income stream lain. Stream ke-3 ialah melalui propaganda mempengaruhi penonton untuk kempen-kempen kerajaan, swasta dan individu. Tapi susah nak cerita no.2 dan 3 tu...tapi mudahnya ialah yang pasif sahaja dah 5-6k.

BUKAN LAMA PUN...baru 3-4 bulan kami aktif dalam Youtube dan semasa subscribers kami baru belas2 ribu pun income stream dah beribu-ribu secara pasif. SEMUANYA GUNA HENFON.
Seronok gila, jalan-jalan tempat lawa tapi duit masuk berdenting-denting

Saya sedar ramai yang cari jalan keluar dari kebuntuan dibuang kerja, direndahkan gaji, dicutikan dari kerja hakiki sebelum ini dan masih tergagau nak cari cara buat income. Yang penting, RAJIN BELAJAR dan RAJIN BUAT KERJA. Itu mana-mana tempat pun, syaratnya sama.

Walaupun saya seorang CEO beberapa syarikat yang masih aktif dan sebahagiannya melonjak semasa pandemik ni, masih lagi saya sempat buat content untuk Youtube HANYA DENGAN MENGGUNAKAN HENFON DI TANGAN SAHAJA!!

Ya, pakai henfon untuk shoot dan edit video.
Suri rumah masak-masak hari-hari pun jadi content.
Sambil-sambil bagi training orang kat luar KL saya buat video Youtube pun jadi content

Mekanik di bengkel juga boleh buat content
Suri rumah berkebun boleh buat content
Tukang bela ayam pun jadi content
Kaki pancing pun buat video jadi content

Jangan pilih subjek yang kita tak tahu, tapi subjek yang memang serasi dengan kita. Kenapa guna henfon? Kerana henfon ni sentiasa melekat dengan kita. Kalau Gopro pun belum tentu selalu ikut kita kan?

CONTENT DI MANA-MANA GUYS!

Jadi di dalam Kelas ini akan saya kongsikan TEKNIK DAN STRATEGI bagaimana kami naikkan youtube kami sehingga mencecah 100,000 Subscriber dan mendapat income pasif sehingga RM5,000 - RM6,000 sebulan.

APA YANG AKAN DIPELAJARI

1. Cara Membuka Channel Youtube
2. Tips bagaimana menaikkan Channel dengan cepat
3. Strategi pembinaan content yang sesuai dan mudah mendapat view yang tinggi
4. Pelajari analisis youtube untuk meningkatkan keberkesanan Content
5. Bagaimana TubeBuddy digunakan untuk meningkatkan view channel kita
6. Dan pelbagai lagi tips dan trick dari PENGALAMAN KAMI SENDIRI

KELAS TERBUKA SEPANJANG MASA

PENDAFTARAN DAN PERJALANAN KELAS

1. Untuk mendaftar, tekan pada butang "add to cart" dan "check out".

2. Apabila anda sudah membuat bayaran, anda boleh semak email anda untuk link kelas. Anda akan menerima email resit bayaran dan email dari Saiful Nang Academy.

3. Anda boleh klik URL link yang diberikan untuk masuk ke kelas online.

4. Sila masukkan email dan kata laluan yang telah didaftarkan di website Saiful Nang Academy. Kemudian pilih kelas yang anda daftar untuk mengikuti kelas pada tarikh dan masa yang telah ditetapkan.

5. Setelah berjaya masuk ke kelas Live, sila baca panduan perjalanan kelas yang terdapat di bahagian Pengenalan.

6. Selepas kelas tamat, anda boleh sertai Community Group untuk sesi soal jawab bersama tenaga pengajar. Assignment atau pun task yang diberikan oleh tenaga pengajar juga boleh dihantar melalui ruangan itu untuk dikritik bagi penambahbaikan.

7. Jika terlepas sesi kelas live, tidak mengapa jangan risau. Anda masih boleh menonton semula video rakaman kelas dalam tempoh satu (1) bulan.

8. Sebarang transaksi pembayaran yang telah dilakukan TIDAK AKAN DIKEMBALIKAN