Jangan jadi seller dari neraka kalau nak sales bertambah berganda-ganda

Dunia perniagaan penuh dengan turun naiknya, lagi-lagi untuk yang baru nak mencuba dan sedang belajar berusaha.
Pernah sebelum ini viral di media sosial mengenai cara seorang seller online menjawab pertanyaan pelanggannya melalui Whatsapp dengan cara yang sangat tidak sopan dan menjengkelkan.
Tidak kira lah apa jenis pertanyaan yang ditanya oleh pelanggan, kita sebagai penjual haruslah melayan dengan tenang dan sabar. Mungkin pelanggan tidak akan beli pada masa itu, tapi dengan layanan yang baik pasti dia akan cari kita semula apabila bajetnya sudah cukup atau pun ketika dia memerlukan produk/servis yang kita jual
.

Sebagai penjual kita haruslah menguasai seni menarik hati dan minat pelanggan, seni lock sales melalui whatsapp, dan teknik nak memujuk pelanggan.

Ada semua ilmu ni, lebih mudah untuk kita close sales melalui Whatsapp dan mendapatkan repetitive customers.

Kalau kita sabar dan tak jemu menuntut ilmu, pasti akan ada hasilnya. Rasa puas hati melayan pelanggan / prospek pun boleh kita rasa. Best sangat perasaan ni. 
.
Banyak juga features di Whatsapp Business yang boleh kita guna pakai untuk lebih memudahkan proses jual beli berlangsung. Kami akan kongsikan semua ilmu ini di dalam kelas.
.
Nak sertai, boleh tekan link pada semua gambar-gambar. Cepat belajar, cepat guna ilmu lock sales berganda-ganda walaupun hanya guna WhastApp je.
.

Related Posts

Jimat Kos Pemasaran 5x Ganda Bila Elak 5 Kesilapan Pada Poster Iklan
Jimat Kos Pemasaran 5x Ganda Bila Elak 5 Kesilapan Pada Poster Iklan
Perkara ini nampak macam isu kecil, tapi sebenarnya ianya antara salah satu sebab kenapa iklan kita DILIHAT, DIAMBIL ...
Read More
7 Perkara Pegawai Pemasaran Baru Boleh Buat Untuk Mudahkan Tugasan
7 Perkara Pegawai Pemasaran Baru Boleh Buat Untuk Mudahkan Tugasan
Marketeers / pegawai pemasaran yang baru memulakan kerjaya, mungkin ada masanya rasa terbeban dengan tugasan yang mem...
Read More
Tak Jawab WhatsApp Bakal Pelanggan Ikut Masa Ditetapkan, Buat Peniaga Online Hilang Rezeki?
Tak Jawab WhatsApp Bakal Pelanggan Ikut Masa Ditetapkan, Buat Peniaga Online Hilang Rezeki?
Baru-baru ini, tular di socmed gara-gara sekeping gambar screenshot peniaga online yang menjawab mesej WhatsApp bakal...
Read More

Filter
Jangan jadi seller dari neraka kalau nak sales bertambah berganda-ganda - Saiful Nang Academy
Jangan jadi seller dari neraka kalau nak sales bertambah berganda-ganda - Saiful Nang Academy