Smartphone Video Editing

Regular price RM70.00 MYR Sale price RM50.00 MYR Save RM20.00 MYR
/

INFO KELAS SECARA LIVE
3 April 2021 | SABTU
2pm - 5 pm

EDIT VIDEO PAKAI SMARTPHONE JE TAPI BUAT DUIT DARI YOUTUBE SETANDING INCOME DR PAKAR.

Zaman teknologi serba canggih ini sebenarnya dah tak payah susah-susah pakai PC mahal-mahal sebab dengan apa yang ada kat tangan kita macam-macam boleh buat. Yang penting minat yang tinggi dan belajar dengan cara yang betul. Kalau Che Nom boleh kenapa kita tidak??


Guna smartphone je pun dah boleh dapat video yang kreatif dan berkualiti. So, memang sesuai sangat untuk kita-kita yang berminat nak buat video untuk content Youtube, video hobi, video tutorial dan sebagainya.

 


APA YANG AKAN DIPELAJARI

1. Teknik Memilih Lagu Tanpa Copyright
2. Teknik Memasukkan Text, dan Image
3. Cara Membuat Voice Over
4. Cara Membuat Transition di dalam Video
5. Praktikal - Peserta akan diberikan tugasan dan wajib untuk dihantar semula ke dalam group untuk dikritik semula oleh pengajar.

 

MATLAMAT KELAS
Selesai kelas ini anda akan mahir dengan teknik video editing mudah hanya dengan menggunakan smartphone.


PERALATAN YANG DIPERLUKAN
1. Smartphone
2. Aplikasi Inshot 


MENGAPA ANDA WAJIB SERTAI KELAS INI 
1. Kelas dilakukan secara online, tak perlu nak keluar rumah.
2. Ada nota dan video Live bersama cikgu.
3. Boleh lihat siaran ulangan, jika tidak berkesempatan pada waktu yang ditetapkan. 
4. Belajar secara ‘step-by-step’ dengan penyampaian yang mudah difahami.
5. Harga yuran kelas yang sangat berbaloi hanya RM70 SAHAJA.

 

TESTIMONI


PENDAFTARAN DAN PERJALANAN KELAS

1. Untuk mendaftar, tekan pada butang "add to cart" dan "check out".

2. Apabila anda sudah membuat bayaran, anda boleh semak email anda untuk link kelas. Anda akan menerima email resit bayaran dan email dari Saiful Nang Academy.

3. Anda boleh klik URL link yang diberikan untuk masuk ke kelas online.

4. Sila masukkan email dan kata laluan yang telah didaftarkan di website Saiful Nang Academy. Kemudian pilih kelas yang anda daftar untuk mengikuti kelas pada tarikh dan masa yang telah ditetapkan.

5. Setelah berjaya masuk ke kelas Live, sila baca panduan perjalanan kelas yang terdapat di bahagian Pengenalan.

6. Selepas kelas tamat, anda boleh sertai Community Group untuk sesi soal jawab bersama tenaga pengajar. Assignment atau pun task yang diberikan oleh tenaga pengajar juga boleh dihantar melalui ruangan itu untuk dikritik bagi penambahbaikan.

7. Jika terlepas sesi kelas live, tidak mengapa jangan risau. Anda masih boleh menonton semula video rakaman kelas dalam tempoh satu (1) bulan.

8. Sebarang transaksi pembayaran yang telah dilakukan TIDAK AKAN DIKEMBALIKAN