Guna Henfon Edit 100 Keping Gambar Dalam Masa 15 Minit Guna Apps Percuma

Kalau dulu nak edit gambar mesti kena ada laptop, tak ada laptop tak boleh edit gambar. Lepas tu nak nampak profesional kena guna Photoshop tapi software yg ni tak semua reti guna sebab terlalu teknikal. Yang simple sikit ada la dulu apps Photoscape — tapi sama juga kena edit kat laptop.

Sekarang ni semua dah mudah. Henfon yang ada kat tangan tu pun dah terlampau canggih. Gambar ada berlambak-lambak dalam phone tu boleh try edit cantikkan lagi. Lepas tu jangan simpan dalam henfon -- rugi. Dari memberatkan henfon baik jual online, dapat juga duit poket dalam USD bila ada yang membeli gambar kita.

Gambar cantik, duit pun dapat.
Baru berbaloi guna henfon mahal-mahal.

Dalam kelas foto editing Sabtu ni kami nak ajarkan semua cara nak edit gambar guna henfon:

i. ceriakan gambar yang hambar
ii. terangkan gambar yang gelap
iii. bina preset sendiri
iv. edit 100 keping gambar dlm masa 10 minit
v. hilangkan cela/jerawat di muka
vi. teknik buat gambar black & white dengan betul






Nak gambar cantik juga macam ni? Jom belajar dengan kami, boleh klik saja "Add Selected To Cart" kat bawah ni untuk masuk kelas. Cuma guna henfon jer, tak kisah apa model semua boleh join, kita ajar untuk semua..


Related Posts

Fotografi Minimalis: Cerita Di Sebalik Gambar
Fotografi Minimalis: Cerita Di Sebalik Gambar
Gambar oleh Oliver Hae Dalam blog kali ini, kami ingin berkongsi tentang salah satu kategori fotografi yang agak popu...
Read More
5 Kamera Smartphone Terbaik Tahun 2022
5 Kamera Smartphone Terbaik Tahun 2022
Kami percaya, rata-rata pembeli hari ini pasti akan pertimbangkan ciri kamera yang bagus apabila hendak membeli smart...
Read More
Pengenalan Teknik Bokeh Untuk Pemula
Pengenalan Teknik Bokeh Untuk Pemula
Gambar oleh Ugur Akdemir Rujukan untuk blog kali ini dipetik daripada laman web rasmi Nikon USA. Kepada pemula fotogr...
Read More

Filter
Guna Henfon Edit 100 Keping Gambar Dalam Masa 15 Minit Guna Apps Percuma
Guna Henfon Edit 100 Keping Gambar Dalam Masa 15 Minit Guna Apps Percuma