Guna Henfon Edit 100 Keping Gambar Dalam Masa 15 Minit Guna Apps Percuma

Kalau dulu nak edit gambar mesti kena ada laptop, tak ada laptop tak boleh edit gambar. Lepas tu nak nampak profesional kena guna Photoshop tapi software yg ni tak semua reti guna sebab terlalu teknikal. Yang simple sikit ada la dulu apps Photoscape — tapi sama juga kena edit kat laptop.

Sekarang ni semua dah mudah. Henfon yang ada kat tangan tu pun dah terlampau canggih. Gambar ada berlambak-lambak dalam phone tu boleh try edit cantikkan lagi. Lepas tu jangan simpan dalam henfon -- rugi. Dari memberatkan henfon baik jual online, dapat juga duit poket dalam USD bila ada yang membeli gambar kita.

Gambar cantik, duit pun dapat.
Baru berbaloi guna henfon mahal-mahal.

Dalam kelas foto editing Sabtu ni kami nak ajarkan semua cara nak edit gambar guna henfon:

i. ceriakan gambar yang hambar
ii. terangkan gambar yang gelap
iii. bina preset sendiri
iv. edit 100 keping gambar dlm masa 10 minit
v. hilangkan cela/jerawat di muka
vi. teknik buat gambar black & white dengan betul






Nak gambar cantik juga macam ni? Jom belajar dengan kami, boleh klik saja "Add Selected To Cart" kat bawah ni untuk masuk kelas. Cuma guna henfon jer, tak kisah apa model semua boleh join, kita ajar untuk semua..


Related Posts

AWAS! Jangan Tertipu Dengan Scam Jual iPhone Terlajak Murah
AWAS! Jangan Tertipu Dengan Scam Jual iPhone Terlajak Murah
Baru-baru ini tular di dalam Facebook group Malaysia iPhone Users mengenai satu sponsored ads penjualan iPhone dengan...
Read More
10 Gambar Travel Kami Yang Berjaya Dijual Dalam Nilai US Dollar Secara Online
10 Gambar Travel Kami Yang Berjaya Dijual Dalam Nilai US Dollar Secara Online
Nak travel ada yang masih ada sekatan walaupun ada yang dah boleh, tapi yang tak ada siapa nak halang adalah kalau ki...
Read More
Lagi Mahal Dari Thermomix, Kenapa Berbaloi Beli iPhone 13
Lagi Mahal Dari Thermomix, Kenapa Berbaloi Beli iPhone 13
iPhone 13 dah keluar, harga bermula dari RM3,399 untuk iPhone 13 sehingga ke varian paling mewah iaitu RM7,599 (iPhon...
Read More

Filter
Guna Henfon Edit 100 Keping Gambar Dalam Masa 15 Minit Guna Apps Percuma
Guna Henfon Edit 100 Keping Gambar Dalam Masa 15 Minit Guna Apps Percuma